Dobrotvorni turnir u malom nogometu"... i djeci s ljubavlju"

Dobrotvorni turnir u malom nogometu"... i djeci s ljubavlju" u sportskom centru „Start fun“ u Čavlima
11.11.2018.

Turnir je zamišljen kao zabavan sportski događaj s humanitarnim ciljem, a taj je – prikupljanje sredstava za nacionalni projekt naše udruge koji nosi naziv „Želimo vježbati vid“. Nacionalni projekt je, inače, krenuo još prošle godine i gradi se iz mjeseca u mjesec zadobivajući potporu mnogih institucija, ustanova i ostalih subjekata.
Između ostalih, „Želimo vježbati vid“ je pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović ,Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te podršku je dalo Ministarstvo zdravstva,PGŽ,Grad Rijeka ,KBC Rijeka, NZZJZ Rijeka, HGK,te mnoge sportske udruge...

Na turniru će sudjelovati do 8 zanimljivih malonogometnih ekipa, među kojima: Veterani NK Rijeka, riječki liječnici, riječki pravnici, predstavnici riječkih medija, članovi Gradskog vijeća Grada Rijeke s predsjednikom Vijeća te ekipe koje se još formiraju. Cilj nam je privući raznovrsne igrače kako bi posjetiteljima ovaj turnir bio što zabavniji.

Humanitarni karakter ovoga događanja bit će naglašen kroz prodaju tombole za koju i tražimo sponzore. Svaki sponzor koji se uključi darovnim bonom u robi ili usluzi bit će istaknut u medijskoj kampanji uoči održavanja turnira, dok će prvih nekoliko s najvećom darovanom vrijednošću biti posebno isticani i putem komuniciranja događaja preko društvenih mreža, ali i putem svih ostalih kanala predstavljanja ovoga turnira u javnosti.

Ukoliko se želite uključiti donacijom ili za plaćanje troškova koji su potrebni za manifestaciju rado ćemo vam se povratno javiti te Vas uputiti u detalje i cijeli proces nadogradnje eventa koji je u tijeku.

U nadi da ćete prepoznati vrijednost sudjelovanja u sponzoriranju humanitarne tombole za malonogometni turnir „...I djeci s ljubavlju“ pozivamo Vas da nam se povratno javite kako bismo dogovorili detalje suradnje.

Poziv za sponzoriranje humanitarne tombole na malonogometnom turniru "...i djeci s ljubavlju"