Poziv na svečano predstavljanje inicijative "Otvori oči"

POZIV NA SVEČANO PREDSTAVLJANJE INICIJATIVE "OTVORI OČI"

Poziv na svečano predstavljanje inicijative "Otvori oči" i ostalih novosti u okviru nacionalnog projekta "Želimo vježbati vid“ Rijeka Hrvatsko narodno kazalište "Ivan pl.Zajc , Verdijeva bb 09.09.2019. 19:30 h

S radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na predstavljanju inicijative “Otvori oči” koja se razvila kao dio nacionalnog projekta “Želimo vježbati vid”. Podsjećamo, ovaj projekt je s ciljem senzibilizacije i prevencije pojave slabovidnosti kod djece, mladih i građana te povećanja znanja i svijesti o važnosti i očuvanju vida a naša Udruga “...i djeci s ljubavlju” je pokrenula još 2017. godine.

Prezentacija inicijative “Otvori oči”, koju je podržala Primorsko–goranska županija, održat će se 09. rujna 2019. s početkom u 19:30 sati, u foyeru HRVATSKOG NARODNOG KAZALIŠTA Ivana pl. Zajca, Verdijeva bb, Rijeka.

Ljubazno vas molimo da svoju nazočnost potvrdite do četvrtka, 06. rujna 2019. na e-mail: zelimovjezbativid20172018@gmail.com, a sve informacije dostupne su na br. tel.: 091 526 0434. Vrijedi za dvije osobe. Dresscode: svečano

“Želimo vježbati vid” nacionalni je projekt koji se provodi pod pokroviteljstvom IAPB-onlus Internacionalne agencije za prevenciju sljepoće, Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a uz podršku: Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja KBC-a Rijeka, NZZJZ PGŽ, HGK, Udruga slijepih PGŽ, Sport studio “Prime” Osijek, Udruga slijepih Istarske županije 22.2 1951, Partner: Hrvatska udruga slabovidnih “Vidim”Split Projekt sufinancira: Primorsko–goranska županija, Gradovi: Rijeka, Split, Kastav, Novi Vinodolski, Krk, Cres i Lovran; Općine: Kostrena i Punat.