Suradnja s LPROM

Dragi roditelji, prijatelji

Udruga "...I DJECI S LJUBAVLJU" u suradnji s Lpromom želi Vas pozvati u ovu hvale vrijednu kamapnju.

Osnovni ciljevi kampanje su podizanje svijesti, edukacija građana o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj kao i upoznavanje s problemima sa kojima se susreću roditelji djece s poteškoćama vida.

Cilj i rad udruge je pokretanje otvaranja centra za rehabilitaciju vida, uključivanje radnog terapeuta, rehabilitatora, te međusobno povezivanje stručnjaka iz oftalmologije. Udruga sprovodi projekt sa podrškom.

Internacionalne agencije za prevenciju sljepoće, IAPB onlus, resorsnih Ministarstva RH, PGŽ, Grada Rijeke i Splita te JLS PGŽ. Usko surađuje sa KBC Rijeka i NZZJZ PGŽ čije podatke o slabovidnoj djeci se prikupljaju putem projekta i edukativnog animiranog filma "Otvori oči" (u 2019. u školama i dječjim vrtićima PGŽ i SDŽ).

U ovu promotivnu kampanju uključiti se možete kupnjom majica sa porukom ...I DJECI S LJUBAVLJU te raznih artikala. Ono što nudimo Vama kao kompaniji koja želi pomoći i uključiti se u ovaj hvalevrijedan projekt je apliciranje Vašeg loga/slogana na te iste artikle.

Dragi roditelji i prijatelji postanite dio ove priče.

Narudžbu možete ostvariti putem e-mail adrese info@lprom.net ili na broj mobitela 092/3930949 ukoliko Vas zanima neka informacija o radu i sudjelovanju u djelovanju udruge, kontaktirati ih možete na e-mail adresu idjecisljubavlju@gmail.com.

Svi potencijalni donatori to mogu učiniti na žiro račun "...I DJECI S LJUBAVLJU" HR 1423400091110338122, ne ustručavajte se, ne postoji mala donacija, Veliko Vam hvala!

Ovdje možete pogledati katalog artikala.